Inactive Member

Z GeoWiki
Verze z 19. 5. 2015, 17:12; Tiskar94 (diskuse | příspěvky)

(rozdíl) ← Starší verze | zobrazit aktuální verzi (rozdíl) | Novější verze → (rozdíl)
Přejít na: navigace, hledání
Typy účtu
Reg user.png Basic member
Prem user.png Premium member
Ch user.png Charter member
Icon reviewer.png Reviewer
Icon admin.png Lackey
Lock.png Inactive ...
Lock.png Locked ...


Předponu Inactive dostávají před svůj aktuální typ účtu uživatelé, kteří narozdíl od předpony Locked opustili hru zcela dobrovolně disablováním svého uživatelského účtu.

Disablování účtu lze provést v nastavení zde kliknutím na tlačítko Disable Your Account. Před tím je nutné zbavit se všech trackovatelných předmětů a své cache archivovat či poslat k adopci. Po disablování zústane profil a vše co na něm zbylo viditelné. Disablovaný hráč nemá přístup k webu, nechodí mu z něj e-maily, ani se nestrhává poplatek za premiové členství (měl-li nastavené automatické obnovování).

Účet lze oživit přihlášením se k němu a jeho opětovnou aktivací skrze e-mail na tomto odkazu. Reaktivace účtu může trvat až 24 hodin.